Strudsesteaks a la Calypso

Strudsesteaks a la Calypso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 strudsesteaks
4 appelsiner saft herfra
2 dl.hvidvin
1 knsp.Bouillonterning
200 g.champignon i kvarte
0.5 ananas i tern
150 g.blå druer
2 blommer i både
4 dl.piskefløde
 salt
 peber
 hasselnøddeflager
 
Opskrift:
Steg steakene et par min. på hver side og lade hvile indpakket i stanniol.

Sauce (kan laves i forvejen):
Kog appelsinsaften ned til 1/3, tilsæt fløde og kog ved svag varme til det cremer. Tilsæt bouillon og smag til med salt og peber.

Frugtsalaten laves lige inden servering:
Rist champignon på panden, tilsæt ananas, hele druer, blommer og hvidvin. Varm igennem (ikke for længe, for så vil frugtens farve trænge ud i salaten). Drys med hasselnøddeflager.

Server med frisk pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 6045 gange,
og udskrevet 144 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-04 20:32:58
Har da sjældent lavet noget så dårlig og uappetitlig mad! Appelsinsaft og fløde sammen lugtede jo af opkast og jeg smed det simpelthen ud da det også næsten smagte derefter. Kan faktisk ikke sige noget godt om denne ret ud over at strudsen var god