Steg steakene et par min. på hver side og lade hvile indpakket i stanniol.
Sauce (kan laves i forvejen):
Kog appelsinsaften ned til 1/3, tilsæt fløde og kog ved svag varme til det cremer. Tilsæt bouillon og smag til med salt og peber.
Frugtsalaten laves lige inden servering:
Rist champignon på panden, tilsæt ananas, hele druer, blommer og hvidvin. Varm igennem (ikke for længe, for så vil frugtens farve trænge ud i salaten). Drys med hasselnøddeflager.
Server med frisk pasta.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 4785 gange, og udskrevet 124 gange.
Kommentarer
marianne - 2010-09-04 20:32:58 Har da sjældent lavet noget så dårlig og uappetitlig mad! Appelsinsaft og fløde sammen lugtede jo af opkast og jeg smed det simpelthen ud da det også næsten smagte derefter.
Kan faktisk ikke sige noget godt om denne ret ud over at strudsen var god
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider