Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudsesteaks a la Calypso

Strudsesteaks a la Calypso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :





Ingredienser:
4 strudsesteaks
4 appelsiner saft herfra
2 dl.hvidvin
1 knsp.Bouillonterning
200 g.champignon i kvarte
0.5 ananas i tern
150 g.blå druer
2 blommer i både
4 dl.piskefløde
 salt
 peber
 hasselnøddeflager
 


Opskrift:

Steg steakene et par min. på hver side og lade hvile indpakket i stanniol.

Sauce (kan laves i forvejen):
Kog appelsinsaften ned til 1/3, tilsæt fløde og kog ved svag varme til det cremer. Tilsæt bouillon og smag til med salt og peber.

Frugtsalaten laves lige inden servering:
Rist champignon på panden, tilsæt ananas, hele druer, blommer og hvidvin. Varm igennem (ikke for længe, for så vil frugtens farve trænge ud i salaten). Drys med hasselnøddeflager.

Server med frisk pasta.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 4351 gange,
og udskrevet 100 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

marianne  -  2010-09-04 20:32:58
Har da sjældent lavet noget så dårlig og uappetitlig mad! Appelsinsaft og fløde sammen lugtede jo af opkast og jeg smed det simpelthen ud da det også næsten smagte derefter. Kan faktisk ikke sige noget godt om denne ret ud over at strudsen var god