Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudsesauté

Strudsesauté, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.strudsestroganoff
1 stort løg i tern
 salt
 peber
250 g.champignon i kvarte
1 lille ananas i tern
250 g.grønne stenfri druer
2 tsk.knust Madagascarpeber
2.5 dl.hvidvin
2.5 dl.piskefløde
 smør til stegning
 


Opskrift:

Svits løgene i smør og vend champignon i. Tages af panden. Brun kødet godt på panden og krydr med salt og peber. Kødet tages af panden.

Hæld løg og champignon på panden, tilsæt hvidvin og kog blandingen ind til det halve ved svag varme. Tilsæt fløde og Madagascarpeber (tilsæt 1 tsk. og smag forsigtigt til). Saucen varmes igennem indtil den cremer. Tilsæt ananas samt hele druer.

Kom kødet i saucen og varmes forsigtigt igennem.

Serveres med safranris og flutes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3062 gange,
og udskrevet 54 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu