Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Levergryde

Levergryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
680 g.kalvelever
2 storeløg
1 squash
 bouillon til svitsning
 salt
 peber
 timian
 paprika
1 spsk.mel
 dl.kogende vand
 


Opskrift:

Skær løg og squash i tynde skiver og svits begge dele i bouillon, uden at det tager farve. Tilsæt leverstrimler, (som er vandet ud i koldt vand i ca. 10 min.), og rør godt rundt indtil de er let stegte.

Drys krydderierne og mel over retten, rør godt i nogle minutter. Tilsæt det kogende vand, lad det koge igennem i fem min.

Smag til og server retten med løse ris og grønsager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 16023 gange,
og udskrevet 386 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

G. Hansen  -  2008-10-29 15:59:38
Under krigen skulle man spare og så svitsede man i vand eller bouillon, så jo - det kan man godt i visse tilfælde. Det bliver selvfølgelig ikke helt det samme, men fx hvis man vil tabe sig, er svitsning i vand ikke helt dumt. En paneret fiskefilet skal man ikke forsøge at svitse i vand - der skal der fedtstof til.


Carsten  -  2008-09-11 21:44:37
Hej Bjarne og Knuthenberg. Selvfølgelig svitser man ikke i boullion. Hvorfor er opskriften så ikke ændret, så vi kan se, i hvad og hvor meget vi skal svitse det? Hvad så med bouillionen - er det en del af det kogende vand senere?


Knuthenberg  -  0000-00-00 00:00:00
Svitse i bouillon! Få skolepengene igen!


Bjarne  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan da ikke svitse i bouillon!