Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pasta penne i fad med mozzarella

Pasta penne i fad med mozzarella, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Pastapenne

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Pasta penne i fad med mozzarella, billede 4 Pasta penne i fad med mozzarella, billede 1 Pasta penne i fad med mozzarella, billede 2 Pasta penne i fad med mozzarella, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.penne - med eller uden riller efter smag
2 dåserflåede hele tomater
200 g.frisk mozzarella (men også en god revet smelteost kan anvendes)
2 spsk.revet parmesanost
2 fedhvidløg
 oregano
 basilikum
 salt
 peber
 


Opskrift:

Si væden fra de flåede tomater (gem evt. lidt af den, hvis sovsen bliver kogt meget ind). Skær de hele tomater i store tern.

Rist de hakkede hvidløg i en dyb pande. Tilsæt tomaterne, salt, peber, oregano og basilikum. Lad "sugoen" boble mens pastaen koger. Skær den friske mozzarellaost i små tern i mellemtiden.

Når pastaen er kogt placeres den i et ovnfast fad. Derover drysses mozzarella-terningerne først, sovsen derefter og til sidst et par skefulde reven parmesanost.

Sæt fadet i en opvarmet ovn - ca. 200 grader C. alm. ovn i 10 minutter, indtil osten er smeltet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (18 stemmer)

Opskriften er vist 52377 gange,
og udskrevet 892 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lisa   -  2012-02-02 19:43:12
Er prøvet i dag, smager godt, brugte dog al væden fra tomaterne, da jeg syntes det så tørt ud. Men manglede kødet, så jeg lavede kyllingeinderfilet, kom kødet i en pose med krydderier efter eget valg (jeg brugte: salt, peber, paprika og stødt chili) og ryst godt, steg herefter i lidt flydende fedtstof på en pande. det passer meget godt at lave kødet mens pastaen er i ovnen.


  -  2011-06-10 07:26:00
Rigtig god. man kan også taget halv delen af osten som buko smøreost med peberfrugt, det giver en rigtig god smag


  -  2010-10-21 17:05:45
super opskrift hurtig, og smager fantastisk


  -  2010-09-05 15:38:37
Skal så meget prøves !!