penne - med eller uden riller efter smag400 g. penne - med eller uden riller efter smag
2
dåser
flåede hele tomater2 dåser flåede hele tomater
200
g.
frisk mozzarella (men også en god revet smelteost kan anvendes)200 g. frisk mozzarella (men også en god revet smelteost kan anvendes)
2
spsk.
revet parmesanost2 spsk. revet parmesanost
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
oregano oregano
basilikum basilikum
salt salt
peber peber
Opskrift:
Si væden fra de flåede tomater (gem evt. lidt af den, hvis sovsen bliver kogt meget ind).
Skær de hele tomater i store tern.
Rist de hakkede hvidløg i en dyb pande. Tilsæt tomaterne, salt, peber, oregano og basilikum.
Lad "sugoen" boble mens pastaen koger.
Skær den friske mozzarellaost i små tern i mellemtiden.
Når pastaen er kogt placeres den i et ovnfast fad. Derover drysses mozzarella-terningerne først, sovsen derefter og til sidst et par skefulde reven parmesanost.
Sæt fadet i en opvarmet ovn - ca. 200 grader C. alm. ovn i 10 minutter, indtil osten er smeltet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(18 stemmer)
Opskriften er vist 54416 gange, og udskrevet 928 gange.
Kommentarer
Lisa - 2012-02-02 19:43:12 Er prøvet i dag, smager godt, brugte dog al væden fra tomaterne, da jeg syntes det så tørt ud.
Men manglede kødet, så jeg lavede kyllingeinderfilet, kom kødet i en pose med krydderier efter eget valg (jeg brugte: salt, peber, paprika og stødt chili) og ryst godt, steg herefter i lidt flydende fedtstof på en pande. det passer meget godt at lave kødet mens pastaen er i ovnen.
- 2011-06-10 07:26:00 Rigtig god. man kan også taget halv delen af osten som buko smøreost med peberfrugt, det giver en rigtig god smag
- 2010-10-21 17:05:45 super opskrift hurtig, og smager fantastisk
- 2010-09-05 15:38:37 Skal så meget prøves !!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider