Torskegratin med kartofler
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kogt torsk Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog torsken ca. 8 min i letsaltet vand.
Når kartoflerne er kogt, pilles de og skæres i skiver. Kartoffelskiverne kommes op i en røreskål. Mens kartoflerne koger, steges løgskiver, presset hvidløg og laurbærbladet på en pande i smør, til løgringene er klare. Heri hældes kogende vand og hvidvin. Giv det et opkog og smag til med salt og peber. Pandens indhold blandes med kartoffelskiverne i røreskålen. Torsken vendes forsigtigt i blandingen, som kommes i et smurt ildfast fad. Tilsidst kommes fløden over og fadet sættes i en forvarmet ovn ved 225 grader C. alm. ovn i 20-25 minutter, til overfladen er gylden. |
|
Opskriften er vist 32833 gange,
og udskrevet 648 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2019-11-15 16:56:07 Det er ikke en grating ????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne