Torskegratin med kartofler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Torskefilet uden skind
800 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Laurbærblade
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2.5 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Energi:
KJ total 7343 (1748 kcal)
KJ pr. Pers. 1835 (437 kcal)
Vægt ialt 2086 gram
Vægt pr. Pers. 521 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 352 KJ (83 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 2.5 gram
Kulhydrat 9.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)