Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Glasseret skinke

Glasseret skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Glasseret skinke, billede 4 Glasseret skinke, billede 1 Glasseret skinke, billede 2 Glasseret skinke, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 storskinke
 
 Glasur:
 (mængde skal afpasses skinkens størrelse)
1/3 delsennep
2/3 delbrun farin
1 sjatwhisky
 


Opskrift:

Glasuren røres sammen og fordeles på skinken, der placeres i et ovnfast fad. Skinken sættes i en forvarmet ovn og steges efter størrelsen. En god, stor skinke på ca. 2 1/2 kg. skal have ca. 2 - 2 1/2 time i ovnen ved. 180 - 200 grader C. alm. ovn.

Det fedt og glasur, der løber af skinken, kan med fordel dryppes over den igen. Den brune farin i glasuren giver et sprødt knasende lag og en god sødlig kontrast til grønlangkålen, som egner sig fortrinligt til denne ret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (84 stemmer)

Opskriften er vist 157334 gange,
og udskrevet 2327 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

AHMET AYDOGDU  -  2018-08-06 23:12:56
Det er beste made men glaserrt parti skinki


Preben  -  2016-03-11 14:45:26
Kan med fordel koges en times tid inden, så kan skind og evt net nemt aftages - fedtet ridses og glasuren fordeles nemmere!


Per  -  2010-08-29 12:33:02
Det var med skepsis vi afprøvede denne opskrift, mest fordi vi var bange for at den ville blive branken af så lang tid i ovnen. Vi kunne kun skaffe en skinke på ca. 1 kg. og den gav vi så ca. 1 time i ovnen, den blev lidt mørk, men ikke sortbranket. Men hvis det er en skinke på 2½ kg. som opskriften foreskriver, så ville jeg nu dække den med stanniol efter ca. 45 minutter. Skinken skal være rå, men uden spæk.


Rohde Fischer  -  2008-04-16 18:15:11
Mums for en omgang, det kan anbefales. Dog omkring whisky er der jo enormt mange former for whisky, fra de helt roegede og virkelig voldsomme til de blide dame-whiskies. So far har jeg proevet med en Tormore med meget stort held. Proev det.


Micheel  -  2007-06-20 11:36:19
Man kan også koge skinken ved at følge emballagens anvisning,, så bliver den ikke tør! Det kan være en fordel at pakke skinken ind i folie, så den ikke bliver sort. Jeg plejer at undlade wiskey, og så først smørre skinken ind i sennep, og herefter drysse farinen på. det blivver ikke så fedtet så. Man kan også gøre det emd hamburgerryg, det bliver tit endnu bedre :)


Birthe  -  0000-00-00 00:00:00
FANTASTISK! Den smager utroligt godt og er samtidig n em at lave. Kan i høj grad anbefales!


Hanne  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig lækkert, og dejligt nemt til mange gæster, da den ikke skal koges