havtaskehaler, renset for skind og brusk 600 g. havtaskehaler, renset for skind og brusk
Opskrift:
I en gryde svitses de flækkede jomfruhummere kort tid i olivenolie, hvorefter de tages op.
I samme olie sauteres hakket hvidløg, tern af hvidt brød samt tomater i et par minutter. Herefter tilsættes niora og pinjekerner.
Kom grønsagerne i en morter, og stød dem til en dejagtig masse. Massen steges nu igen i gryden, hvorefter der tilsættes hvidvin og vand.
Havtasken brfries for skind og hinder og lægges ned i lagen, hvor den koges forsigtigt under låg i ca. 8-10 minutter. I de sidste minutter koges jomfruhummerne med.
Serveres rygende varmt, med sprød flutes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 16905 gange, og udskrevet 170 gange.
Kommentarer
Per - 2010-03-06 20:19:35 Jeg kender ikke Niora, men i mellemamerika har de en lille rund chili congo som nok kunne gøre det. Super opskrift i alle tilfælde - pinjekerner, chili, hvidløg, hvidvin og så fisk og skaldyr!
Per - 2008-11-22 20:58:14 I stedet for at knuse grønsagerne i en morter, kan du bruge en stavblender og blend når du har tilsat vin og vand.
Per - 2008-11-22 20:52:32 Niora er en rund chili, men jeg kender ikke størelse eller styrke på den.
Vi brugte 3 tørrede Piri Piri som er en lille tørret chili, men det var for meget, så der skal nok kun bruges 1.
Men chilipulver kan bruges.
Else - 0000-00-00 00:00:00 Hvad er Niora???
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider