Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Porcherede havtaskehaler med stegte ris og avocadopure

Porcherede havtaskehaler med stegte ris og avocadopure, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Porcherede havtaskehaler med stegte ris og avocadopure, billede 4 Porcherede havtaskehaler med stegte ris og avocadopure, billede 1 Porcherede havtaskehaler med stegte ris og avocadopure, billede 2 Porcherede havtaskehaler med stegte ris og avocadopure, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.havtaskehaler
1 Royal Export Classic
1 kanel stang
 
 Ris:
7 dl.vand
4 dl.ris
1 tsk.salt
 
 Stegte ris:
50 g.smør
1 citron
0.5 bdt.bredbladet persille
 
 Puré:
2 avocadoer
1/2 dl.hvidvin
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Kog risene dagen før efter anvisningen på pakken, og stil dem så på køl.

Skræl og udsten avocadoerne. Blend dem med hvidvinen og lidt salt og peber.

Befri havtaskehalerne for skind og ben og skær dem ud i 4 stykker (bed eventuelt fiskehandleren om at gøre det). Kog øllet op med kanelstangen, læg havtaskehalerne ned i gryden, skru ned for varmen og lad det simre lige omkring kogepunktet i cirka 10 minutter.

Steg de kogte ris i smørret på en pande. Tag nogle hele blade fra persillen fra til pynt, hak resten groft, rør den hakkede persille i risene og pres citronsaft over.

Fordel de stegte ris og havtaskehalerne på 4 store tallerkener. Læg en lille portion avocadopuré ved, pynt med persilleblade og servér resten af pureen i en skål. Byd brød til.

Tips:

Havtaskehalerne får en pikant, let røget smag af at blive kogt i Royal Export Classic, Laks, rødspætte eller sandart går også fint i spænd med retten







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (15 stemmer)

Opskriften er vist 20636 gange,
og udskrevet 266 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu