Kog risene dagen før efter anvisningen på pakken, og stil dem så på køl.
Skræl og udsten avocadoerne. Blend dem med hvidvinen og lidt salt og peber.
Befri havtaskehalerne for skind og ben og skær dem ud i 4 stykker (bed eventuelt fiskehandleren om at gøre det). Kog øllet op med kanelstangen, læg havtaskehalerne ned i gryden, skru ned for varmen og lad det simre lige omkring kogepunktet i cirka 10 minutter.
Steg de kogte ris i smørret på en pande. Tag nogle hele blade fra persillen fra til pynt, hak resten groft, rør den hakkede persille i risene og pres citronsaft over.
Fordel de stegte ris og havtaskehalerne på 4 store tallerkener. Læg en lille portion avocadopuré ved, pynt med persilleblade og servér resten af pureen i en skål. Byd brød til.
Tips:
Havtaskehalerne får en pikant, let røget smag af at blive kogt i Royal Export Classic, Laks, rødspætte eller sandart går også fint i spænd med retten
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(15 stemmer)
Opskriften er vist 21743 gange, og udskrevet 304 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider