Okserulle Sicillian

Okserulle Sicillian, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
200 g.oksekød
50 g.fersk spæk
2 spsk.hvedemel
1 æg
2 spsk.mælk
 salt
 peber
 margarine
4 storekartofler el pulver
 
Opskrift:
Oksekød og spæk køres 2 gange gennem Kødhakkeren, og røres godt sammen med mel, æg, mælk og Kryderier. Kartoffelmosen tilberedes. et stykke pergamentpapir fugtes, og farsen bredes ud over papiret, og kartoffelmosen bredes ud over. De to lag rulles sammen som en roulade ved hjælp af papiret. En lille bradepande smøres med margarine, og farsrullen lægges herpå, og strøs med lidt mel, margarine kommes på i små klatter. Stilles i ovnen ved 200 grader i ca 50 min. Skyen fra okserullen tilsat en klat margarine serveres til. Okserullen skæres i skiver og anrettes på et fad pyntet med stegte løg og tomater.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8086 gange,
og udskrevet 102 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu