Oksekød og spæk køres 2 gange gennem Kødhakkeren, og røres godt sammen med mel, æg, mælk og Kryderier.
Kartoffelmosen tilberedes.
et stykke pergamentpapir fugtes, og farsen bredes ud over papiret, og kartoffelmosen bredes ud over. De to lag rulles sammen som en roulade ved hjælp af papiret.
En lille bradepande smøres med margarine, og farsrullen lægges herpå, og strøs med lidt mel, margarine kommes på i små klatter.
Stilles i ovnen ved 200 grader i ca 50 min.
Skyen fra okserullen tilsat en klat margarine serveres til.
Okserullen skæres i skiver og anrettes på et fad pyntet med stegte løg og tomater.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7885 gange, og udskrevet 101 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider