Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Okserulle med fyld, smørristede kartofler og årstidens grøntsager

Okserulle med fyld, smørristede kartofler og årstidens grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 tynde skiver af okseklumpen (ca. 180 g)
1/2 løg
3 champignoner
5 alm. kartofler
5 små(baby)gulerødder
8 pillede kastanier
1 dl.fløde
1/2 dl.kalvefond
 timian
 frisk persille
 Maizena blanding
 
 


Opskrift:

Løg og champignon hakkes fint. Timian og lidt fint hakket persille blandes i, og svitses på panden.

Fyldet lægges på okseskiverne og brunes på panden.

Kartoflerne koges og pilles.

Kalvefondblanding: ( 1/2 dl konc. kalvefond , 1l.vand)

Tilsæt fint hakket persille, løg og hvidløg tilsættes.

Dernæst tilsættes fløde og der smages til med salt og peber.

Når kødet er brunet , puttes okserullerne i kalvefonden og det skal simre i ca. 30 min.

Kartoflerne og kastanier smørristes på panden.

Gulerødderne dampes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13112 gange,
og udskrevet 132 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2017-10-11 15:20:08
Pænt udetaljeret beskrivelse.


  -  2009-10-27 15:59:26
står meget uforståeligt desværre. selvom jeg er udd inden for køkken branchen tog det lidt tid at forstå opskriften