Okserulle med fyld, smørristede kartofler og årstidens grøntsager

Okserulle med fyld, smørristede kartofler og årstidens grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 tynde skiver af okseklumpen (ca. 180 g)
0.5 løg
3 champignoner
5 alm. kartofler
5 små(baby)gulerødder
8 pillede kastanjer
1 dl.fløde
0.5 dl.kalvefond
 timian
 frisk persille
 Maizena blanding
 
 
Opskrift:
Løg og champignon hakkes fint. Timian og lidt fint hakket persille blandes i, og svitses på panden.

Fyldet lægges på okseskiverne og brunes på panden.

Kartoflerne koges og pilles.

Kalvefondblanding: ( 1/2 dl konc. kalvefond, 1 l.vand)

Tilsæt fint hakket persille, løg og hvidløg tilsættes.

Dernæst tilsættes fløde og der smages til med salt og peber.

Når kødet er brunet, puttes okserullerne i kalvefonden og det skal simre i ca. 30 min.

Kartoflerne og kastanjer smørristes på panden.

Gulerødderne dampes.


karakterer:
Opskriften er vist 15140 gange,
og udskrevet 171 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2017-10-11 15:20:08
Pænt udetaljeret beskrivelse.

  -  2009-10-27 15:59:26
står meget uforståeligt desværre. selvom jeg er udd inden for køkken branchen tog det lidt tid at forstå opskriften