Mel og smør blandes sammen og ymer blandes i - dejen æltes
Dejen stilles i køleskabet i mindst 3 timer, men gerne natten over
Blomkålen plukkes i mindre stykker og koges i letsaltet vand til de er møre
Løg hakkes og kommes på en pande med lidt smør Efter et øjeblik kommes champignon, der er skåret i skiver i, og det hele steges til der ikke er mere væske tilbage
Rul tærtedejen ud og beklæd en tærteform ca. 27 cm. i diameter. Kom løg-champignon blandingen i og herefter blomkålen
Æg, fløde, revet ost samt salt, peber og muskat piskes sammen og hældes over grøntsagerne.
Bages midt i ovnen ved 250 grader C. alm. ovn i ca. 25-30 min
Serveres med salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(18 stemmer)
Opskriften er vist 149373 gange, og udskrevet 3395 gange.
Energi:
KJ total 17057 (4061 kcal)
KJ pr. Pers. 5685 (1353 kcal)
Vægt ialt 2260 gram
Vægt pr. Pers. 753 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 754 KJ (179 kcal) Protein 5.9 gram Fedt 11.9 gram Kulhydrat 13.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Anny Vesth - 2013-09-25 11:50:56 HUSK at tærten SKAL bages før i kommer fyldet på.
hjort756 - 2011-12-18 07:43:33 er den fryse egnet Det er ebn af de ting jeg mangler på jeres side . god jul allesammen,
Persille - 0000-00-00 00:00:00 Jeg har bagt den med butterdej og skiftet muskat ud med et par tsk. sennep - mums siger jeg bare :o)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider