Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Struds Roma

Struds Roma, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Diverse struds

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.strudsecuvette
200 g.svampe
1 løg
50 g.smør
4 tomater
1 spsk.paprika
1 dl.hvidvin
2 dl.piskefløde
1 spsk.tomatpure
450 g.grønsager (årstidens)
450 g.kartofler
 olie til stegning
 
Opskrift:
Brun strudsecuvetten i lidt olie og steg i 150 grader C varm ovn i ca. 20 min. med afbrudt stegning dvs. steg i ovn i 5 min. ude af ovn 10 min. osv.

Svampe og løg renses og blendes, dampes i smør, tilsæt tomatpuré og sautér. Tilsæt hvidvin og kog ind, tilsæt piskefløden og kog det jævnt. Tilsæt hakket tomat uden kerner. Kog grønsagerne i letsaltet vand.

Skræl kartoflerne, skær dem i skiver og steg dem i olie.

Skær kødet i skiver og anret det på et fad med grønsager og kartofler rundt om.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3913 gange,
og udskrevet 81 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jette  -  2012-04-29 15:30:51
Hvad er meningen med at tage stegen ud og ind af ovnen flere gange?