Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gravad helleflynder med dild og kartofler og cremefraiche med grov sennep

Gravad helleflynder med dild og kartofler og cremefraiche med grov sennep, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Gravad helleflynder med dild og kartofler og cremefraiche med grov sennep, billede 4 Gravad helleflynder med dild og kartofler og cremefraiche med grov sennep, billede 1 Gravad helleflynder med dild og kartofler og cremefraiche med grov sennep, billede 2 Gravad helleflynder med dild og kartofler og cremefraiche med grov sennep, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Helleflynderfilet med skind
25 gram Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
10 korn Korianderfrø
1 Piri Piri, tørret Piri Piri er en lille chilipeber som kan købes tørret.
   
  Kartoffelsalat:
400 gram Kogte kolde kartofler
2 spsk. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Grov sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
0.5 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.


Opskrift:

Helleflynderen fileres, men skindet tages ikke af. Læg fiskefiletterne på skindet i et fad.

Knus korianderfrø og chili og bland med salt og sukker. Drys blandingen over filet-terne i et jævnt lag. Lad henstå i køleskab i 1 døgn.

Kog kartoflerne, køl dem af og skær dem i 1/2 cm. tykke skiver.

Rør creme fraiche med sennep, citronsaft, salt og peber og vend kartoffelskiverne heri.

Anretning:
Skær fisken i store papirtynde skiver. Snit dilden meget fint og drys den over fiskeskiverne. Læg dem på tallerken eller fad og anret kartoflerne i midten.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 47211 gange,
og udskrevet 587 gange.


Energi:
KJ total 10578 (2518 kcal)
KJ pr. Pers. 881 (209 kcal)
Vægt ialt 1530 gram
Vægt pr. Pers. 127 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 691 KJ (164 kcal)
Protein 8.7 gram
Fedt 11.0 gram
Kulhydrat 8.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu