Gravad helleflynder med dild og kartofler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Helleflynderfilet med skind
25 gram Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
10 korn Korianderfrø
1 Piri Piri, tørret Piri Piri er en lille chilipeber som kan købes tørret.
   
  Kartoffelsalat:
400 gram Kogte kolde kartofler
2 spsk. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Grov sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
0.5 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Energi:
KJ total 10578 (2518 kcal)
KJ pr. Pers. 881 (209 kcal)
Vægt ialt 1530 gram
Vægt pr. Pers. 127 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 691 KJ (164 kcal)
Protein 8.7 gram
Fedt 11.0 gram
Kulhydrat 8.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)