Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Gravad helleflynder med dild og kartofler

Gravad helleflynder med dild og kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Gravad helleflynder med dild og kartofler, billede 4 Gravad helleflynder med dild og kartofler, billede 1 Gravad helleflynder med dild og kartofler, billede 2 Gravad helleflynder med dild og kartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Helleflynderfilet med skind
25 gram Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
10 korn Korianderfrø
1 Piri Piri, tørret Piri Piri er en lille chilipeber som kan købes tørret.
   
  Kartoffelsalat:
400 gram Kogte kolde kartofler
2 spsk. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Grov sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
0.5 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.


Opskrift:

Helleflynderen fileres, men skindet tages ikke af. Læg fiskefiletterne på skindet i et fad.

Knus korianderfrø og chili og bland med salt og sukker. Drys blandingen over filet-terne i et jævnt lag. Lad henstå i køleskab i 1 døgn.

Kog kartoflerne, køl dem af og skær dem i 1/2 cm. tykke skiver.

Rør creme fraiche med sennep, citronsaft, salt og peber og vend kartoffelskiverne heri.

Anretning:
Skær fisken i store papirtynde skiver. Snit dilden meget fint og drys den over fiskeskiverne. Læg dem på tallerken eller fad og anret kartoflerne i midten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 48753 gange,
og udskrevet 627 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu