Helleflynderen fileres, men skindet tages ikke af. Læg fiskefiletterne på skindet i et fad.
Knus korianderfrø og chili og bland med salt og sukker. Drys blandingen over filet-terne i et jævnt lag. Lad henstå i køleskab i 1 døgn.
Kog kartoflerne, køl dem af og skær dem i 1/2 cm. tykke skiver.
Rør creme fraiche med sennep, citronsaft, salt og peber og vend kartoffelskiverne heri.
Anretning:
Skær fisken i store papirtynde skiver. Snit dilden meget fint og drys den over fiskeskiverne. Læg dem på tallerken eller fad og anret kartoflerne i midten.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 50363 gange, og udskrevet 659 gange.
Energi:
KJ total 10578 (2518 kcal)
KJ pr. Pers. 881 (209 kcal)
Vægt ialt 1530 gram
Vægt pr. Pers. 127 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 691 KJ (164 kcal) Protein 8.7 gram Fedt 11.0 gram Kulhydrat 8.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider