Kommentarer
Henning - 2016-04-26 10:23:55 Lige det jeg søgte, og ligesom min mor lavede det for 70 år siden. hun pyndede også med dild.
Benthe - 2016-01-01 19:37:30 Jeg husker den med hvide dåse asparges, og sovsen laves af aspargesvandet og fløde/mælk. Ville selv lave den af mælk og asp.vand, og så lige runde af med en smule fløde.
miause - 2014-11-16 16:56:16 hvis man ikke bryder sig om fiskeboller eller ikke kan skaffe dem, kan man med held bruge sammenrullede hvidvinsdampede fiskefiletter. tarteletterne varmes, deri den dampede fisk, sovsen derpå, pyntes med rejer og asparges og evt lidt dild. uhm...
- 2013-05-17 11:26:15 Det var lige den opskrift jeg søgte, jeg tror bare jeg undværer fiskebollerne, da jeg skal servere det for nogle gæster, som ikke bryder sig om fiskeboller.
MV. Birthe Christensen
Marianne - Afrika - 2011-09-28 09:49:36 vi kan heller ikke kobe fiskeboller heri Syd Afrika hverden paa daase eller frosne. :-(( Kan man lave fiskeboller af Orred ??? Jeg bakser med fiskefrikkadeller ogsaa, har ikke en fast fisk her til man kan lave en fars.
Annika - 2011-01-19 13:49:08 Bliver endnu bedre hvis man smager stuvningen til med sherry!
- 2010-01-11 18:09:37 Prøv med fiskebouillon istedet for piskefløden.
Det giver en mindre klistret udgave, og med meget mere fiskesmag.
pia oesten - 2009-07-31 07:29:14 Nu er det ikke lige allesteder i verden du kan koebe daase fiskeboller feks ikke her i Thailand. I oevrigt en rigtig laekker opskrift.
Lis - 2008-12-26 17:17:39 Glyngøre fiskeboller på dåse er rigtig gode.
Anni - 2007-12-19 18:52:27 Det var lige den jeg ledte efter.
Jeg kan huske den fra dengang jeg boede i DK for mange. mange år siden.
Nu skal jeg så bare finde en god opskrift på fiskeboller.
Tak til den der har sat opskriften ind.
- 2007-10-30 11:35:47 virkelig god
- 0000-00-00 00:00:00 Gammel men fantastisk
|