Hønsebouillon og fløde
koges sammen i et par minutter, hældes her efter i blender med smør, trøffelolie og de 4 æggeblommer, blendes i ca. 1 minut. Efter blendningen
hældes ingredienserne tilbage i gryden og legeres over svag varme, til den bliver cremet.
Hønsekød, spinat og de stegte østershatte vendes i den cremede legering.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn med bunden opad. Kan også varmes
på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.
Tarteletterne pyntes med frisk trøffel.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 22617 gange, og udskrevet 384 gange.
Energi:
KJ total 6632 (1579 kcal)
KJ pr. stk. 663 (157 kcal)
Vægt ialt 1104 gram
Vægt pr. stk. 110 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 600 KJ (143 kcal) Protein 6.9 gram Fedt 20.4 gram Kulhydrat 10.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider