Rosinvin (dvs. sød vin f.eks. spätlese eller eiswein)1 fl. Rosinvin (dvs. sød vin f.eks. spätlese eller eiswein)
1
dl.
vineddike1 dl. vineddike
peber peber
1
tsk.
ristede spidskommen1 tsk. ristede spidskommen
1
tsk.
sellerifrø1 tsk. sellerifrø
1
spsk.
honning1 spsk. honning
Opskrift:
Strudsekødet gnides med mynte. Varm en stegegryde op med olivenolie og brun strudsestegen på alle sider. Tilsæt hvidvin og skru ned, lad stegen simre i ca. 1 time, til centrumtemperaturen er 65-70 grader C Tag den op og lad den hvile tildækket.
Varm kogelagen kraftigt op, tilsæt vineddike og kog det lidt ind. Tilsæt rosinvinen og krydderierne.
Serveres med kogte kartofler, salat og groft brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4418 gange, og udskrevet 90 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider