Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Struds i sur-sød sauce

Struds i sur-sød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Diverse struds

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :





Ingredienser:
1000 g.strudseculotte
 frisk mynte
4-5 spsk.olivenolie
3 dl.hvidvin
1 fl.Rosinvin (dvs. sød vin f.eks. spätlese eller eiswein)
1 dl.vineddike
 peber
1 tsk.ristede spidskommen
1 tsk.sellerifrø
1 spsk.honning
 


Opskrift:

Strudsekødet gnides med mynte. Varm en stegegryde op med olivenolie og brun strudsestegen på alle sider. Tilsæt hvidvin og skru ned, lad stegen simre i ca. 1 time, til centrumtemperaturen er 65-70 grader C Tag den op og lad den hvile tildækket.

Varm kogelagen kraftigt op, tilsæt vineddike og kog det lidt ind. Tilsæt rosinvinen og krydderierne.

Serveres med kogte kartofler, salat og groft brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3860 gange,
og udskrevet 68 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu