Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rodfrugt farseret perlehønsebryst i cocotte med pasta

Rodfrugt farseret perlehønsebryst i cocotte med pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøns - Perlehønebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 perlehønsebryster
4 skivertoastbrød uden skorpe
 dl.piskefløde
1 majroe
2 jordskokker
1 gulerod
 salt
 peber
 olivenolie
 balsamico
4 cocotter eller folieforme
 


Opskrift:

Skær toasten i små stykker og blød det op med fløden. Skræl grøntsagerne, skær dem i små terninger og bland dem i toast/fløde blandingen. Smag til med salt og peber.

Put denne blanding under skindet på brysterne og placer disse i hver sin cocotte.

Stænk med olivenolie og balsamico og drys med salt og peber.

Steg i varm ovn 200 grader 25 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7528 gange,
og udskrevet 151 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu