toastbrød uden skorpe4 skiver toastbrød uden skorpe
1½
dl.
piskefløde1½ dl. piskefløde
1
majroe1 majroe
2
jordskokker2 jordskokker
1
gulerod1 gulerod
salt salt
peber peber
olivenolie olivenolie
balsamico balsamico
4
cocotter eller folieforme4 cocotter eller folieforme
Opskrift:
Skær toasten i små stykker og blød det op med fløden. Skræl grøntsagerne,
skær dem i små terninger og bland dem i toast/fløde blandingen. Smag til
med salt og peber.
Put denne blanding under skindet på brysterne og placer disse i hver sin
cocotte.
Stænk med olivenolie og balsamico og drys med salt og peber.
Steg i varm ovn 200 grader 25 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8363 gange, og udskrevet 180 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider