Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kokosmarengs

Kokosmarengs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
1
KagerRet : Kager - Marengs

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
3 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Hjortetaksalt
3 dl. Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram


Opskrift:

Pisk æggehviderne helt stive.

Bland sukker med hj.takssalt og pisk det i.

Vend så kokosmelet i dejen.

Sættes på en plade med bagepapir med 2 teskeer.

Sæt dem i ovnen v. 130 gr. og dæmp så varmen med det samme til 80 gr.

Marengsene skal nu have 1 - 1 1/2 time til de er helt tørre og sprøde. Prøv dig frem. Måske skal de have lidt mere




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Marengs kys



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (46 stemmer)

Opskriften er vist 51489 gange,
og udskrevet 1072 gange.


Energi:
KJ total 7735 (1841 kcal)
KJ pr. 7735 (1841 kcal)
Vægt ialt 465 gram
Vægt pr. 465 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1663 KJ (396 kcal)
Protein 3.5 gram
Fedt 14.8 gram
Kulhydrat 63.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anders T.  -  2008-09-03 14:56:40
Ok. Husk at læse opskriften ordentligt. Der står, at kokosmel vendes i til sidst... jeg blandede både sukker og kokos i de stive hvider og har lige nu noget der er løbet sammen til en flad pandekage i ovnen. Må give opskriften et nyt forsøg ved lejlighed.


Anette M  -  2008-04-25 13:11:08
Hvorfor past. hvider - de bages da?


sophie  -  0000-00-00 00:00:00
de er gode med lidt vanilla i!