| |
|
Tarteletter med rejer i asparges
Tarteletter med rejer i asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Fløden koges op med hvidvin og citronsaft, jævnes med maizena (som er rørt ud i koldt
aspargesvand). Smages til med salt og peber.
Rejer og aspargessnitter vendes i
sovsen. Dild hakkes fint (tag lidt fra til pynt som ikke hakkes) og vende i som det sidste.
Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn med bunden opad. Kan også
varmes på brødrister.
Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i pynt med rejer og dild og serveres.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4
(17 stemmer)
Opskriften er vist 168840 gange, og udskrevet 4585 gange.
| |
|
|
KJ total 3247 (773 kcal)
KJ pr. stk. 324 (77 kcal)
Vægt ialt 1043 gram
Vægt pr. stk. 104 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 311 KJ (74 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 12.0 gram
Kulhydrat 11.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
DorteB - 0000-00-00 00:00:00 meget, meget lækkert.
|
|