Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Syltede grisehaler

Syltede grisehaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Grisehale

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 grisehaler
 salt
 peberkorn
 laurbærblade
 


Opskrift:

Grisehalerne skrabes rene og skylles grundigt og skoldes.

Læg halerne i en gryde, og hæld så meget vand ved, at de er dækket. Kom salt, peberkorn og laurbærblade ved og bring det i kog. Lad halerne koge ved svag varme i en times tid til de er møre.

Tag halerne op, og flæk dem på langs, hvis slagteren ikke har flækket dem. Læg halerne i et halvdybt fad, si suppen og hæl den over halerne til de er helt kolde og suppen stivnet til gele.

Byd groft rugbrød, sennep og syltede rødbeder til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 8795 gange,
og udskrevet 129 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

finson  -  2012-10-17 05:05:33
Sludder og vrøvl! Man flækker ikke en grisehale! Kogetiden er mindst 2-2.1/2 time. Suppen tilsættes Eddike efter smag.