Syltede grisehaler

Syltede grisehaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Grisehale

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 grisehaler
 salt
 peberkorn
 laurbærblade
 
Opskrift:
Grisehalerne skrabes rene og skylles grundigt og skoldes.

Læg halerne i en gryde, og hæld så meget vand ved, at de er dækket. Kom salt, peberkorn og laurbærblade ved og bring det i kog. Lad halerne koge ved svag varme i en times tid til de er møre.

Tag halerne op, og flæk dem på langs, hvis slagteren ikke har flækket dem. Læg halerne i et halvdybt fad, si suppen og hæl den over halerne til de er helt kolde og suppen stivnet til gele.

Byd groft rugbrød, sennep og syltede rødbeder til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 10032 gange,
og udskrevet 160 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Hanna  -  2021-02-02 17:23:02
Giver Lars og Finson ret, man flækker ikke grisehaler. koges ved simmrevarme et par timer, sammen med suppevisk, laurbærblade, peberkorn, salt. Haler tages op suppen klares og evt tilsættes lidt husblads. smages til med eddike og overhælde haler. stil koldt til næste dag.

Lars  -  2020-12-26 16:40:39
DER SKAL BÅDE GULERØDDER OG LØG I, OG DE FLÆKKES IKKE , MED MINDRE DU VIL MISTE ET PAR FINGRE .

finson  -  2012-10-17 05:05:33
Sludder og vrøvl! Man flækker ikke en grisehale! Kogetiden er mindst 2-2.1/2 time. Suppen tilsættes Eddike efter smag.