Halerne brunes i fedtstof; lidt vand tilsættes sammen med en sjat "Kikoman" soya. Småsnurrer nu til møre (al dente) ca. 30-40 min. Spises med fingrene ligesom man spiller på tværfløjte.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(40 stemmer)
Opskriften er vist 22782 gange, og udskrevet 330 gange.
Kommentarer
tage - 2020-11-03 19:19:09 grisehaler skal koge ca 2½ time eller til kødet er løst fra benene, og læges i en let saltlage 24 timer. en lækker spise
jon - 2012-12-19 16:43:02 man kan kun laver dem på 40 minutter hvis man har en højtryks koger
Shc - 2012-01-27 17:53:15 2 timer. Serveres med groft rugbrød og stærk sennep.
Steen P. - 2008-02-29 05:27:01 Det må være en ny begynder der har skrevet den opskrift, alle ved da sgu de skal koge mindst 2 timer.
johnny - 2007-10-14 18:03:39 til brun sovs,kartofler og agurkesalat,skrabes grisehalerne rene under rindene vand,brunes i fedtstof og halerne dækkes til lidt over det halve med vand og småkoger ca.1½ time
johnny - 2007-10-14 17:55:54 til guleærter,ikke brunes,men skrabes rene og småkoges i ca.2 timer
kim - 0000-00-00 00:00:00 MINDST 2 timer
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider