Grisehaler

Grisehaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Grisehale

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
 ,","grisehaler
 ,","fedtstof
 ,","Kikoman" soya
 
Opskrift:
Halerne brunes i fedtstof; lidt vand tilsættes sammen med en sjat "Kikoman" soya. Småsnurrer nu til møre (al dente) ca. 30-40 min. Spises med fingrene ligesom man spiller på tværfløjte.


karakterer:
Opskriften er vist 24646 gange,
og udskrevet 347 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (40 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

tage  -  2020-11-03 19:19:09
grisehaler skal koge ca 2½ time eller til kødet er løst fra benene, og læges i en let saltlage 24 timer. en lækker spise

jon  -  2012-12-19 16:43:02
man kan kun laver dem på 40 minutter hvis man har en højtryks koger

Shc  -  2012-01-27 17:53:15
2 timer. Serveres med groft rugbrød og stærk sennep.

Steen P.  -  2008-02-29 05:27:01
Det må være en ny begynder der har skrevet den opskrift, alle ved da sgu de skal koge mindst 2 timer.

johnny  -  2007-10-14 18:03:39
til brun sovs,kartofler og agurkesalat,skrabes grisehalerne rene under rindene vand,brunes i fedtstof og halerne dækkes til lidt over det halve med vand og småkoger ca.1½ time

johnny  -  2007-10-14 17:55:54
til guleærter,ikke brunes,men skrabes rene og småkoges i ca.2 timer

kim  -  0000-00-00 00:00:00
MINDST 2 timer