Lørdagskylling i timian-tomatsauce med hvidløgsflute

Lørdagskylling i timian-tomatsauce med hvidløgsflute, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pk.alm. lørdagskylling
2 ds.flåedetomater
4 tsk.timian
 salt
 peber
 
1 pk.alm. flute
1 fedhvidløg
15 g.smør
1 spsk.olivenolie
1 tsk.timian
 
 
Opskrift:
Kylling:
Hæld en dåse flåede tomater over kyllingen, krydr den. Sæt den i en foropvarmet ovn på 200 grader. Når kyllingen har stået i 40 min hæld så den anden flåede tomat dåse over. Sæt så kyllingen tilbage, til kødet nemt falder af benene. Ca. 70 min. i ovn.

Hvidløgsflutes:
Hæld olie og (smetet) smør sammen. Kom et knust hvidløg i og timian. Skær riller i flutene og pensl dem med dressingen.

Serveres med en frisk salat.





karakterer:
Opskriften er vist 16590 gange,
og udskrevet 228 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu