Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brasiliansk svinemørbrad med brune bønner

Brasiliansk svinemørbrad med brune bønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Brasilen

BrasilenIndsendt :

Brasiliansk svinemørbrad med brune bønner, billede 4 Brasiliansk svinemørbrad med brune bønner, billede 1 Brasiliansk svinemørbrad med brune bønner, billede 2 Brasiliansk svinemørbrad med brune bønner, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Tempero:
3-4 forårsløg
3 fedhvidløg
2 tsk.salt
 
 Brune bønner:
125 g.baconskiver
100 g.røgede, grove pølser
1 spsk.smør
250 g.kogte, brune bønner
1 1/2 lauerbærblad
4 forårsløg
1/2 dl.vand
100 g.groft majsmel (majsgryn)
 salt
 peber
 
 Svinemørbrad:
700 g.svinemørbrad
2 spsk.citronsaft
1 1/2 spsk.engelsk sauce
1 spsk.smør
 


Opskrift:

Tempero:
Snit først hvidløg og forårsløg fint og blend det med salt til en jævn masse.


Snit bacon og pølser i tynde skiver. Varm 1 spsk. smør og 1 spsk. tempero på en pande, og steg bacon og pølseskiver heri, til det er gyldent. Tilsæt bønner, lauerbærblade og snittede forårsløg samt vand. Lad det hele dampe sammen i 30 minutter.

Vend majsmel i blandingen og lad det koge sammen. Smag til med salt.


Prik svinemørbraden let med en gaffel.

Bland 1 spsk. tempero med citronsaft, engelsk sauce og 1 spsk. smeltet smør.

Pensel blandingen på svinemørbraden og læg den i et ildfastfad. Steg den ved 220 grader C. alm. ovn i 30 minutter.

Tag kødet ud, pak det ind i alufolie og lad det hvile 10 minutter inden det skæres ud og serveres sammen med de brune bønner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (16 stemmer)

Opskriften er vist 65975 gange,
og udskrevet 1194 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Orgaard  -  2008-10-13 12:18:10
Mon ikke der menes henkogte brune bønner på glas eller dåse? Når jeg laver Chili con Carne bruger jeg ca. 3 dl vand til et stort glas henkogte brune bønner og ingen majsstivelse. Hvis der bruge tørrede bønner, skal de udblødes i vand natten over og derefter koges temmelig længe.


Per  -  2008-09-28 22:08:40
Vi brugte schorisio eller hvad den nu heder, det er en slags krydret spegepølse som også tit bruges på pizza.


Per  -  2008-09-28 21:41:04
De der brune bønner er vi godt nok meget i tvivl om konsistensen på.
Hvis der ikke tilsættes mere vand end ½ dl. så brænder de på allerede inden majsmelet kommer på, det suger faktisk rigtig meget væde.
Vi tilsatte ialt mere end 1 liter vand, og det havde da en grødet konsistens, men om dette så er rigtigt ??