Peberfrugterne og den røde chili lægges hele under den varme grill i ovnen. Frugterne bages til de er let sorte og er begyndt at boble i skindet.
Pakkes herefter i sølvpapir og dampes/steges videre i 5-7 minutter.
Fjern kerner, frøstol og træk skindet af. Skær frugtkødet i strimler.
Gem den gule peberfrugt, skåret i strimler til at pynte med. Fjern kerner og skind fra tomaterne og hak dem.
Olien varmes i gryden. Finthakket skalotteløg, hakket tomat , strimlet chili og rød peberfrugt tilsættes.
Læg låg på og steg grøntsagerne bløde, ca. 5 min. Tilsæt bouillon, salt og peber. Kog suppen i ca. 20 minutter.
Suppen pureres og koges atter op. Smag til med salt og peber.
Læg til sidst strimler af gul peberfrugt i og smag evt. til med lidt chiliolie. Servér creme fraiche og brødcroutoner til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(6 stemmer)
Opskriften er vist 15500 gange, og udskrevet 374 gange.
Kommentarer
lennart - 2007-11-25 16:50:01 suppen hjælper godt hvis man har ondt i halsen
Daniel - 2007-10-12 19:14:36 Suppen er super god. Dog kan den gule peberfrugt godt undeværes...
Joan - 0000-00-00 00:00:00 suppen er god til en kold dag
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider