stor eller 2 små mørbrader1 stor eller 2 små mørbrader
10
g.
smør10 g. smør
salt salt
peber peber
1
rød peberfrugt i tern1 rød peberfrugt i tern
1
løg i skiver 1 løg i skiver
½
ds.
hakkede tomater½ ds. hakkede tomater
2
pressede fed hvidløg2 pressede fed hvidløg
½
spsk.
frisk timian½ spsk. frisk timian
2
tsk.
frisk rosmarin2 tsk. frisk rosmarin
1
laurbærblad1 laurbærblad
Opskrift:
Puds mørbraden af og skær den i 8 skiver.
Bank dem let med håndroden og
Brun dem på begge sider i smørret. Tag dem op i et ovnfast fad og drys dem med salt og peber.
Rist peberfrugt og løg i resten af stege smørret og læg dem over bøfferne.
Rør tomaterne med hvidløg og krydderurter og fordel dem over kød og grønsager og stik laurbærbladet i.
Dæk fadet med låg eller stanniol og sæt det i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 30 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(138 stemmer)
Opskriften er vist 60377 gange, og udskrevet 2212 gange.
Kommentarer
Stine - 2014-10-08 07:22:50 Lavede denne ret til mine gæster og alle var enige om, at det smagte rigtig godt. Jeg brugte dog olivenolie i stedet for smør og glemte at putte et lauerbærblad i.
Rigtig god opskrift
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider