Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mørbradbøffer a'la provence

Mørbradbøffer a'la provence, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :


Mørbradbøffer a Mørbradbøffer a Mørbradbøffer a Mørbradbøffer a
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 stor eller 2 små mørbrader
10 g.smør
 salt
 peber
 
1 rød peberfrugt i tern
1 løg i skiver
½ ds.hakkede tomater
2 pressede fed hvidløg
½ spsk.frisk timian
2 tsk.frisk rosmarin
1 laurbærblad
 


Opskrift:

Puds mørbraden af og skær den i 8 skiver.

Bank dem let med håndroden og Brun dem på begge sider i smørret. Tag dem op i et ovnfast fad og drys dem med salt og peber.

Rist peberfrugt og løg i resten af stege smørret og læg dem over bøfferne. Rør tomaterne med hvidløg og krydderurter og fordel dem over kød og grønsager og stik laurbærbladet i.

Dæk fadet med låg eller stanniol og sæt det i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 30 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (138 stemmer)

Opskriften er vist 58214 gange,
og udskrevet 2163 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Stine  -  2014-10-08 07:22:50
Lavede denne ret til mine gæster og alle var enige om, at det smagte rigtig godt. Jeg brugte dog olivenolie i stedet for smør og glemte at putte et lauerbærblad i. Rigtig god opskrift