Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Struds de France

Struds de France, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.strudsestroganoff
 olie til stegning
2 store løg
2 fedhvidløg
2.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
200 g.champignon
1 ds.flåede tomater
5 dl.rødvin
 evt.Maizena
 


Opskrift:

Kødet svitses let i en tykbundet gryde i olie. Løgene skæres i ringe og kommes i gryden sammen med hvidløg der presses i. Rødvinen hældes over og det hele småsimrer i ca. 10 min. under låg.

De flåede tomater og champignon kommes i og der smages til med salt og peber. Piskefløden kommes i til sidst og saucen kan evt. jævnes med lidt

Maizena. Retten står og småsnurrer ca. 15 min. før servering.

Serveres med ris eller kartofler og blandet salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3563 gange,
og udskrevet 100 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu