Rugbrødskage
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggeblommerne hvide med sukkeret
Bland rugbrød og finthakkede mandler i
Vend de stiftpiskede æggehvide i.
Bag dejen i en smurt springform med rasp - ca. 1 time ved 170 grader C. alm. ovn. Tips: Se opskrift på rugbrødslagkage her |
|
Opskriften er vist 48738 gange,
og udskrevet 544 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer benthe - 2011-11-29 08:29:46 Enig med per, kagen er meget kedelig bare som den er, skal noget andet til. Gør man som per beskriver, er det en sønderjysk rugbrødslagkage. Per - 2011-11-25 15:23:39 Det fremgår ikke tydeligt af opskriften, men jeg mener at dette er opskriften på bund til rugbrødslagkage, og at den skal flækkes og lægges sammen med flødeskum evt, solbærsyltetøj og revet chokolade til pynt. Liv - 2011-10-19 14:42:22 Hej Alletiders kogebog. Jeg synes det er nogle super fede opskrifter men et lille tip. Denne opskrift har jeg fx. lidt svært ved at forstå pg.a. at der ikke står så meget om hvordan man laver dejen. Fx. :rør æggeblomerne hvide med sukkeret: Der havde jeg lidt svært ved at forstå det 100% skriv også fjern æggehviden,?? Det var bare lige det! Men synes det er vildt fede opskrifter bruger alle mine kage opskrifter her fra! Hilsen Liv |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne