Rugbrødskage

Rugbrødskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :
Rugbrødskage, billede 4 Rugbrødskage, billede 1 Rugbrødskage, billede 2 Rugbrødskage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 æg
200 g.sukker
100 g.mandler
100 g.revet rugbrød
 
Opskrift:
Pisk æggeblommerne hvide med sukkeret Bland rugbrød og finthakkede mandler i Vend de stiftpiskede æggehvide i.

Bag dejen i en smurt springform med rasp - ca. 1 time ved 170 grader C. alm. ovn.


karakterer:
Opskriften er vist 44320 gange,
og udskrevet 507 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

benthe  -  2011-11-29 08:29:46
Enig med per, kagen er meget kedelig bare som den er, skal noget andet til. Gør man som per beskriver, er det en sønderjysk rugbrødslagkage.

Per  -  2011-11-25 15:23:39
Det fremgår ikke tydeligt af opskriften, men jeg mener at dette er opskriften på bund til rugbrødslagkage, og at den skal flækkes og lægges sammen med flødeskum evt, solbærsyltetøj og revet chokolade til pynt.

Liv  -  2011-10-19 14:42:22
Hej Alletiders kogebog. Jeg synes det er nogle super fede opskrifter men et lille tip. Denne opskrift har jeg fx. lidt svært ved at forstå pg.a. at der ikke står så meget om hvordan man laver dejen. Fx. :rør æggeblomerne hvide med sukkeret: Der havde jeg lidt svært ved at forstå det 100% skriv også fjern æggehviden,?? Det var bare lige det! Men synes det er vildt fede opskrifter bruger alle mine kage opskrifter her fra! Hilsen Liv