Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt perlehønebryst på ovnbagte urter

Stegt perlehønebryst på ovnbagte urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøns - Perlehønebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Selleri
 gulerødder
 pastinak
 løg
 rosmarin
 god olivenolie
 
 Sauce:
 chalotteløg
 timian
 hvidvin
 hønsefond
 perleløg
 lidt olie
 salt
 peber
 
 kartofler
 salt
 olie
 salt
 peber
 grov sennep
 
 Perlehønebryst
 


Opskrift:

Selleri – gulerødder – pastinak – løg og rosmarin, skæres ud i passende stykker og lægges i en dyb bradepande. Der hældes en god olivenolie på og bages i ovnen i en time tildækket med stanniol ved 170 grader.

Sauce af hønsefond

Hakkede chalotteløg sauteres af med timian. Der tilsættes hvidvin og der koges ned. Tilsæt hønsefond og koges ned og jævnes.

Der tilsættes perleløg, der er sauteret af i lidt olie – evt. jævnes og tilsæt salt og peber efter behag.

Kartofler skrælles og koges uden salt. Når kartoflerne er møre, bruges et piskeris til at mose kartoflerne, der tilsættes olie og smages til med salt og peber og grov sennep.

Perlehønebryst brunes af og steges 8 –12 min ved 200 grader i ovn.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17501 gange,
og udskrevet 613 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Inger Davidoff  -  2011-08-28 13:08:43
Hvorfor står der ikke hvormeget der skal bruges pr, person


Ellen  -  2007-10-31 14:42:51
Ingen mængde