En ren perle til hønen

En ren perle til hønen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehønebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4 perlehønebryst eller evt. 4 kyllingebryst
1 bdt.persille
2 fedhvidløg
 Smør
 olie
 Salt
 peber
 
 Sauce:
1 l.god tomatjuice
 Sellerisalt
 Worcestershire sauce
 Tabasco
 
 Garniture
1 knoldselleri
 Olivenolie
2-3 laurbærblade
 
Opskrift:
Sauce:
Tomatjuicen koges ind til ½ liter, smages til med sellerisalt, Worchester sauce og Tabasco. Til sidst tilsættes en kold klat smør (monteres).

Perlehønebryst:
Persillen hakkes med hvidløg, og krydres med salt og peber. Kødet vendes heri og steges i halvt smør/olie ca. 4-5 min. på hver side.

Garniture:
Sellerien skrælles, skæres i store tern og gives et opkog i vand tilsat salt. Herefter steges de sprøde i rigelig olivenolie.

Perlehønebrysterne anrettes i skiver med den sprøde selleri, lidt af saucen hældes over og resten i sauceskål. Der serveres et godt brød


karakterer:
Opskriften er vist 12768 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu