Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















En ren perle til hønen

En ren perle til hønen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøns - Perlehønebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 perlehønebryst eller evt. 4 kyllingebryst
1 bdt.persille
2 fedhvidløg
 Smør
 olie
 Salt
 peber
 
 Sauce:
1 l.god tomatjuice
 Sellerisalt
 Worchester sauce
 Tabasco
 
 Garniture
1 knoldselleri
 Olivenolie
2-3 laubærblade
 


Opskrift:

Sauce:
Tomatjuicen koges ind til ½ liter, smages til med sellerisalt, Worchester sauce og Tabasco. Til sidst tilsættes en kold klat smør (monteres).

Perlehønebryst:
Persillen hakkes med hvidløg, og krydres med salt og peber. Kødet vendes heri og steges i halvt smør/olie ca. 4-5 min. på hver side.

Garniture:
Sellerien skrælles, skæres i store tern og gives et opkog i vand tilsat salt. Herefter steges de sprøde i rigelig olivenolie.

Perlehønebrysterne anrettes i skiver med den sprøde selleri, lidt af saucen hældes over og resten i sauceskål. Der serveres et godt brød




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11735 gange,
og udskrevet 174 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu