Janssons fristelser

Janssons fristelser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :

Ingredienser:
2 løg
1 spsk.ansjosvæde
6 kogte kartofler
1 ds.ansjosfiler. (125 g.)
2 æg
2 dl.mælk
1 spsk.ansjosvæde
 
Opskrift:
Pil løgene og hak dem.

Læg halvdelen af løgene i et let smurt ovnfast fad. Hæld ansjosvæde på og fordel kartoffelterne og hakkede ansjosser over.
Drys resten af løgene på.

Pisk æggene sammen med mælk og ansjosvæde. Hæld det i fadet.

Bag retten i en 225 grder varm ovn. ca. 20 min.


karakterer:
Opskriften er vist 20702 gange,
og udskrevet 612 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Olesen  -  2012-01-28 15:22:01
Smager alt for surt til natmad.