Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Broget pastagryde

Broget pastagryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1200 g.svinekød i strimler
1 kg.pastaskruer
500 g.broccoli
2 røde peberfrugter
5 gulerødder
50 g.margarine
 
 
Opskrift:
Skær broccoli i små buketter og peberfrugten og gulerødder i helt tynde skiver. Kog pastaen i så meget vand, at grønsagerne også kan være i gryden de sidste 5 minutter.

Steg imens kødstrimlerne i margarine på en pande, til de er lysebrune og gennemstegte. Hæld vandet fra pastaen og bland kødstykker , krydderurter og en stor klat margarine i.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 26161 gange,
og udskrevet 489 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Maria  -  2009-08-30 14:00:11
du kan bruge næsten lige det kød du vil. -kyllig i strimler -oksekød i strimler -lam -kalkun det gælder kort sagt om at være kreativ =)

Filiz  -  2008-07-07 16:48:03
man kan jo bruge oksekøds-strimler...?

sofie  -  2007-09-26 15:32:21
kan man ikke bruge nogetandet end svinr kød!??