Skær broccoli i små buketter og peberfrugten og gulerødder i helt tynde skiver. Kog pastaen i så meget vand, at grønsagerne også kan være i gryden de sidste 5 minutter.
Steg imens kødstrimlerne i margarine på en pande, til de er lysebrune og gennemstegte. Hæld vandet fra pastaen og bland kødstykker , krydderurter og en stor klat margarine i.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(7 stemmer)
Opskriften er vist 26468 gange, og udskrevet 490 gange.
Kommentarer
Maria - 2009-08-30 14:00:11 du kan bruge næsten lige det kød du vil.
-kyllig i strimler
-oksekød i strimler
-lam
-kalkun
det gælder kort sagt om at være kreativ =)
Filiz - 2008-07-07 16:48:03 man kan jo bruge oksekøds-strimler...?
sofie - 2007-09-26 15:32:21 kan man ikke bruge nogetandet end svinr kød!??
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider