Kog pastaen i vand tilsat lidt salt. Snit blegselleristænglerne i mindre stykker. Skræl gulerødderne og skær dem i terninger. Varm olien i en gryde og rist skinketerningerne til de er let gyldne. Bland selleri- og gulerodsterningerne imellem og lad dem riste med nogle min. Hæld kødkraften over og læg låg på og lad det koge i ca. 15 min. Kom den kogte og afdryppede pasta i og varm det lidt igennem og kryder med salt og peber.
Serveres rygende var sammen med lune flutes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9425 gange, og udskrevet 113 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider