Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kylling i sursød sauce

Kylling i sursød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 pk.frossen kyllingebryst (500g)
 
3 tsk.olie
1/2 tsk.salt
 
 SAUCE:
1 løg
1 fedhvidløg
3 tsk.olie
3 tsk.hvedemel
3 dl.kyllingesuppe
2 spsk.tomatpuré
1 tsk.ingefær
1/2 tsk.sambal Manis
 salt
 peber
1/2 glasAtjas Taugé
 


Opskrift:

Kyllingebrystet optøs, og kødet skæres fra benene. Benene kommes i en gryde med 3 dl vand og 1/2 tsk salt og koger i under låg ca. 10 min.

Kyllingekødet skæres i smalle strimler, der steges på en godt varn pande i olie. Stegetid: 3-4 min. Drysses med salt og tages fra varmen. Kyllingesuppen sies. Løg og hvidløg skæres i terninger og svitses i en gryde i olien. Melet drysses over, og der spædes med kyllingesuppe. Tomatpuré, ingefær og Sambal Manis tilsættes, og saucen smages til med salt og peber. Kyllingekødet og Atjar Taugé kommes i saucen og varmes igennem.

Tips:

Ajar Taugé er bønnespirer og rød peber i lage.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12502 gange,
og udskrevet 175 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu