Kylling i sursød sauce

Kylling i sursød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 pk.frossen kyllingebryst (500g)
 
3 tsk.olie
1/2 tsk.salt
 
 SAUCE:
1 løg
1 fedhvidløg
3 tsk.olie
3 tsk.hvedemel
3 dl.kyllingesuppe
2 spsk.tomatpuré
1 tsk.ingefær
1/2 tsk.sambal Manis
 salt
 peber
1/2 glasAtjas Taugé
 
Opskrift:
Kyllingebrystet optøs, og kødet skæres fra benene. Benene kommes i en gryde med 3 dl vand og 1/2 tsk salt og koger i under låg ca. 10 min.

Kyllingekødet skæres i smalle strimler, der steges på en godt varn pande i olie. Stegetid: 3-4 min. Drysses med salt og tages fra varmen. Kyllingesuppen sies. Løg og hvidløg skæres i terninger og svitses i en gryde i olien. Melet drysses over, og der spædes med kyllingesuppe. Tomatpuré, ingefær og Sambal Manis tilsættes, og saucen smages til med salt og peber. Kyllingekødet og Atjar Taugé kommes i saucen og varmes igennem.

Tips:

Ajar Taugé er bønnespirer og rød peber i lage.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13003 gange,
og udskrevet 198 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu