Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Vikingegryde

Vikingegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 pundskinkekød i strimler
1 hakket løg
2 fedhvidløg
1 spsk.karry
1 spsk.paprika
 margarine (til svitsning af kød)
3/4 fl.tomatpuré (almindelig flaske med ca. 500 g )
 lidt vand
 salt
 peber
 lille bæger cremefraiche 38%
1/4 l.piskefløde
 
 
Opskrift:
Kødet svitses sammen med karryen. Alle de øvrige ingredienser på nær cremefraiche og fløde ti1sættes, og retten simrer til kødet er mørt ( ca. 3/4 time). Til sidst tilsættes cremefraiche og fløde og der varmes op til kogepunktet (må ikke koge!).

Serveres med ris eller pommes frites. Dryses eventuel med kokos eller rosiner og ananas.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (20 stemmer)

Opskriften er vist 35565 gange,
og udskrevet 1142 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2008-08-04 22:04:12
Lyder som en stor portion, vil mene 6-8 personer.

Katty  -  2008-03-24 17:52:56
Lækker opskrift, jeg putter dog også lidt ingefær i, så er den perfekt

mormor i Solbjerg  -  0000-00-00 00:00:00
piskefølden kan med held byttes med madlavningsfløde