Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vikingebøf

Vikingebøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1-2 svinemørbrad
70 g.tomatkoncentrat
2 spsk.paprika
1 spsk.karry (med top)
1 løg
1 fedhvidløg
1 tsk.sukker
½ l.oksebouillon
½ l.fløde
 salt
 peber
 kartofler
 salat
 


Opskrift:

Svinemørbraden skære i ca. 2 cm. tykke skiver og svitses på panden. Panden koges af med oksebouillonen. I en gryde svitses løg, hvidløg, paprika og karry (og ja, der skal virkelig så meget krydderi i *G*).

Når det er svitset af (må ikke brune) tilsættes tomatkoncentrat. Derefter tilsættes bouillon og fløde. Retten bliver bedre af at stå et døgn før servering.

Serveres med ovnkartofler og en god grøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)

Opskriften er vist 14725 gange,
og udskrevet 449 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lars P  -  2007-03-18 13:25:54
Kan anbefale ris til og hvis man vil spare lidt kr. så er skinke småkød i tern også ganske fint at bruge


camilla  -  0000-00-00 00:00:00
jeg bruger tit sovsen til andet end mørbrad :)


Camilla D.  -  0000-00-00 00:00:00
Skide god sovs dertil. Bruger nogen gange sovsen alene, uden mørbrad.