| |
|
Wienersnitzler
Wienersnitzler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
4 | stk. | skinkeschnitzel (5-600 g)4 stk. skinkeschnitzel (5-600 g) | 4 | spsk. | rasp (28 g)4 spsk. rasp (28 g) | | | salt salt | | | peber peber | 4 | tsk. | oliemargarine til stegning4 tsk. oliemargarine til stegning | 8 | små | sildefileter8 små sildefileter | 4 | skiver | citron4 skiver citron | 100 | g. | kapers100 g. kapers | 20 | g. | revet peberrod 20 g. revet peberrod | 3-4 | | rødbeder3-4 rødbeder | 3-4 | | pærer3-4 pærer | | | |
| |
Skinkeschnitzlerne vendes i rasp, drysses med salt og peber og steges i ca. 4 min. på hver side (brug 2 tsk oliemargarine til hver side).
Pynt schnitzlerne med sildefileter, citron, masser af kapers og revet peberrod.
Serveres med en salat af revne rødbeder og pærer i tern.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 25814 gange, og udskrevet 438 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Thomas - 2012-01-21 17:33:28 Wienersnitzler laves af kalvekød
SS - 2008-07-23 16:17:07 Sikkert lækket, men Wienersnitzler skal i princippet laves af kalvekød, ellers er det "bare" skinkesnitzler...
|
|