Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Wienersnitzler

Wienersnitzler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 stk.skinkeschnitzel (5-600 g)
4 spsk.rasp (28 g)
 salt
 peber
4 tsk.oliemargarine til stegning
8 småsildefileter
4 skivercitron
100 g.kapers
20 g.revet peberrod
3-4 rødbeder
3-4 pærer
 


Opskrift:

Skinkeschnitzlerne vendes i rasp, drysses med salt og peber og steges i ca. 4 min. på hver side (brug 2 tsk oliemargarine til hver side).

Pynt schnitzlerne med sildefileter, citron, masser af kapers og revet peberrod.

Serveres med en salat af revne rødbeder og pærer i tern.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 24848 gange,
og udskrevet 398 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Thomas  -  2012-01-21 17:33:28
Wienersnitzler laves af kalvekød


SS  -  2008-07-23 16:17:07
Sikkert lækket, men Wienersnitzler skal i princippet laves af kalvekød, ellers er det "bare" skinkesnitzler...