Kalvecoulotte med bønnesalat

Kalvecoulotte med bønnesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveculotte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Kalvecoulotte med bønnesalat, billede 4 Kalvecoulotte med bønnesalat, billede 1 Kalvecoulotte med bønnesalat, billede 2 Kalvecoulotte med bønnesalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 kg.kalveculotte
 salt
 peber
1 tsk.timian
1 tsk.merian eller oregano
30 g.smør
 
 Bønne salat:
600 g.grønne bønner
400 g.broccoli i buketter
1 bdt.forårsløg
2 bdt.radiser i halve eller kvarte
3 spsk.olie
1 spsk.vineddike
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Gnid kalveculotten med krydderier og læg den i et ovnfast fad. Fordel smørklatter over. Sæt fadet i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn i 40-45 min. eller til et ovntermometer viser 65°. Lad stegen hvile, før den udskæres i tynde skiver. Skyen fra fadet kan spædes med bouillon og/eller fløde og serveres til.

Kog bønner, broccolibuketter og løg i letsaltet vand 5 min. Lad dem dryppe af i et dørslag. Lige før servering vendes alle grønsagerne i olie i en gryde. Lad dem snurre få min. Bland vineddiken i og krydr med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 75011 gange,
og udskrevet 2323 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-02-23 11:15:09
Denne opskrift er altid vellykkede. Her kan istedet serveres bagte kartofler med hvidløgs smør, varme flute,og grøn salat.

  -   2009-03-06 15:25:47
Arghh 65 grader C er da vist lige rigeligt !!