Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Koteletter i fad 03

Koteletter i fad 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Koteletter i fad 03, billede 4 Koteletter i fad 03, billede 1 Koteletter i fad 03, billede 2 Koteletter i fad 03, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Sovs:
2 små Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
500 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
5 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
140 gram Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 tsk. Paprika
2.5 dl. Fløde 9 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Svits koteletterne i olien på en pande og læg dem i et smurt ovnfast fad.

Hak løg og skær champignon i skiver og svits i lidt olie på panden. Skær peberfrugterne i lange strimler og svits med. Tilsæt grønsagsbouillon, tomatpure og paprika. Lad retten småkoge et par minutter.

Tilsæt fløde og sovsejævner. Sovsen koges igennem og smages til med salt og peber.

Hæld sovsen over koteletterne og bag retten i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 25 minutter.

Serveres med ris, råkost og grovbrød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (173 stemmer)

Opskriften er vist 824397 gange,
og udskrevet 18877 gange.


Energi:
KJ total 7460 (1776 kcal)
KJ pr. Pers. 1865 (444 kcal)
Vægt ialt 2181 gram
Vægt pr. Pers. 545 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 341 KJ (81 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 4.9 gram
Kulhydrat 3.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2017-02-11 17:57:03
Jeg tilføjede en tsk. stødt spidskommen, en sjat oregano og en tsk. stødt chili.


Bente i Oslo  -  2016-05-01 10:15:29
Denne retten er fantastisk god, med en nydelig smak som jeg har lett lenge etter :) Denne skal jeg servere ofte.


  -  2014-02-22 21:21:32
Nej hvor smager det vel nok godt, også selvom fløden er lidt for gammel.


Martin  -  2014-02-03 17:24:14
Prøv med porre i, det er lækkert..


Stig   -  2014-01-28 13:54:40
Kanon opskrift Jeg valgte at tilføje 2 pakker bacon i tern, det smagte så lækkert. :)


Ellen  -  2013-04-10 06:59:57
En rigtig god familieret


Bøgebjerggård  -  2012-11-15 19:43:42
Meget fyldig og smagfuld dejlig ret. 500 gram champs lyder af meget, men det er det slet ikke. Der er dog som regel ingen grund til jævning hvis der serveres ris til.


Eva  -  2012-08-16 20:03:49
Hvis man har små gryder og et lille komfur og gerne vil have majskolber smager det rigtig godt at ligge majskolber (uden blade) i fadet og vende dem halvvejs inde i tilberedningstiden i ovnen.


Helle  -  2012-06-03 11:39:01
Jeg bruger svinebouillon. Får kartofler til selve retten. Bruger resten af sovsen til kyllingefileter og ris dagen after.


Julle  -  2011-08-09 16:09:00
Jeg ved godt at hovedeingridiensen er kød men hvis man gerne vil være foruden kød en gang om ugen eller måske skal lave mad til en vegetar så smager denne ret altså også super godt uden kødet. Man skal bare stege f.eks skiver af squash eller andet grøntsager som man ville stege sine koteletter og så ellers gøre som der står. Det smager super godt!


Louise  -  2009-12-04 11:01:10
Fantastisk opskrift - men jeg er helt enig med KHA i at rekkefølgen i tilberedningen bør være omvendt - tak for rådet med æggedeleren, det lyder jo helt genialt;=) Jeg har altid lidt cocktailpølser i, det passer helt perfekt den rett. Hakket hvidløg og chili smager også godt deri.


Laila  -  2009-03-01 21:00:44
Super god opskrift, smager fantastisk


KHA  -  2009-03-01 14:22:21
Lækker ret, med en god sovs. Men rækkefølgen i tilberedningen mener jeg skal være omvendt. Så man begynder med at brune koteletterne. Pas også på med sovsen, start med lidt jævning, inden fløden, da mager fløde ellers kan skille. Tips til champignoner: Brug æggedeleren det går nemt og hurtigt.


Ninna  -  2009-01-15 16:38:41
Jeg er begyndt at svitse kyllingestykker og tilføje dem med grønsagsboulliongen koge det let sammen jævne det. Og spise ris til. Så dropper jeg koteletterne og turen i ovnen.


Jytte  -  2009-01-13 06:47:16
Super opskrift - prøv også saucen til helstegt mørbrad.


Allan   -  2008-11-01 20:08:01
Lavede det til en familie middag og fik kun ros. sååå absolut iorden.


Tina  -  2008-02-29 19:57:09
-og så ser det også indbydende ud!


ninna  -  2008-01-14 18:08:10
denne ret smager himmelsk...


Mia  -  2007-07-09 16:34:29
Fantastisk mad!!!


000  -  0000-00-00 00:00:00
den smager rigtig godt