Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kylling i aspars

Kylling i aspars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1 kylling
800 g.asparges, gerne både grønne og hvide
1 kg.nye kartofler
1 gulerod
2 sommerløg
1,5 dl.piskefløde
 evt. maizena
 peberrod
 persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skræl de hvide asparges fra hoved mod ende. Bræk eller skær det træede endestykke af begge slags asparges. Skær aspargesene i skrå stykker. Del kyllingen i lår, overlår, ryg, bryst og vinger. Flæk brystet igennem på langs. Skær gulerod og sommerløg i halvgrove stykker. Kom kyllingestykkerne i en gryde med vand, der dækker 3/4. Kom urterne, og aspargesendestykkerne ved. Læg låg på. Kog ca. 20 minutter - byt rundt på grøntsager og kød en enkelt gang undervejs.

Tag kyllingestykkerne op, sigt suppen, og kog den ind til ca. det halve. Kog aspargesstykkerne sprød-møre deri. Ca. 3 minutter for de grønne, ca. 5 minutter for de hvide asparges.

Kog fløden ind til ca. det halve, kom fløden i suppen og kog igennem. Jævn evt. med maizena. Skær imens kyllingekødet i mundrette stykker og kom dem i suppen.

Hak persille og riv peberrod. Vend begge dele i umiddelbart før serveringen, men gem lidt til at strø over som pynt. Spis nye kartofler til.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9331 gange,
og udskrevet 188 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu