En pakke med oksemedaljon og fetaost

En pakke med oksemedaljon og fetaost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 oksemedaljoner
10 g.smør
½ spsk.olie
 salt
 peber
 
200 g.svampe f.eks. østershatte
8-12 pladerfillodej
1 spsk.frisk basilikum
 
1 letpisket æg
1 spsk.birkes
 
 Sauce:
1 hakket løg
1 fedhakket hvidløg
1 spsk.olie
2 spsk.balsamicoeddike
1 dåsecherrytomater
 salt
 peber
 sukker
 
 Tilbehør:
240 g.parbolied ris
1 bdt.lynstegt broccoli i små buketter
 
Opskrift:
Kødet brunes på begge sidder i en pande. Drysses med salt og peber tages op. Svampene ristes på panden, indtil de er tørre. Fillodejenen skæres i 22x22 cm store ruder. Der skal være 2-3 lag til hver pakke. Mellem hvert lag pensles dejen med olie. Svampene kommes i bunden af dejen. Medaljonen lægges på, og fetaost og basilikum drysses over. Dejen pakkes omkring fyldet ligesom en pose, pensles derefter med æg og drysses med birkes. Pakkerne lægges på bagepapir og bages midt i ovnen ved 200º i ca. 15 min. Løg og hvidløg svitses i olie i en lille gryde. Balsamicoeddike hældes på og koges ind i 1 min. Tomaterne hældes på og saucen koges i ca. 5 min. Smages til med salt, peber og sukker.





karakterer:
Opskriften er vist 16151 gange,
og udskrevet 277 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-04-09 14:36:50
Og hvad er en dåse cherrytomater?

  -   2007-04-09 14:35:08
Hvor meget fetaost??