Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Langtidsbagte tomater

Langtidsbagte tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Langtidsbagte tomater, billede 4 Langtidsbagte tomater, billede 1 Langtidsbagte tomater, billede 2 Langtidsbagte tomater, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Timian, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Tomaterne halveres og stilles i et ovnfast fad.

Hvidløg, persille og skalotteløg hakkes meget fint. Timianblade nippes af kvistene. Begge dele røres sammen med olie og hældes over tomaterne.

Tomaterne krydres med salt og peber, og sukkeret drysses over.

Retten bages ved 90 grader C. alm. ovn i 3-4 timer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (20 stemmer)

Opskriften er vist 68075 gange,
og udskrevet 1833 gange.


Energi:
KJ total 1793 (427 kcal)
KJ pr. Pers. 298 (71 kcal)
Vægt ialt 640 gram
Vægt pr. Pers. 106 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 280 KJ (66 kcal)
Protein 0.8 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 6.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Wencke  -  2012-02-29 06:00:47
Vil måske prøve denne varianten. Men tenker lidt på hvordan de ville vært hvis de blev udhulet og tomat kød med rasp blandet med øvrige ingredienser...


Per  -  2010-09-18 17:28:49
Vi brugte godt nok bøftomater, og de skulle heve meget længere tid, de fik omkring 10 timer, men jeg vil også tro at de almindlige skal have længere tid.
De kan med fordel sættes i ovnen natten over, eller laves dagen i forvejen.


Anne  -  2009-03-07 18:22:28
Hej vil bare lige høre hvor længe tomaterne kan holde sig i plastboks i køleskab? Anne


Beth  -  2007-08-17 12:48:51
Lækkert tilbehør. De bliver dejligt sprøde ovenpå. Brugte tørret timian.


SP  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig lækre som tilbehør - kan også tilføjes lidt ost til sidst - det bliver de ikke dårligere af.