Langtidsbagte tomater
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tomaterne halveres og stilles i et ovnfast fad.
Hvidløg, persille og skalotteløg hakkes meget fint. Timianblade nippes af kvistene. Begge dele røres sammen med olie og hældes over tomaterne. Tomaterne krydres med salt og peber, og sukkeret drysses over. Retten bages ved 90 grader C. alm. ovn i 3-4 timer. |
|
Opskriften er vist 81197 gange,
og udskrevet 1976 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Wencke - 2012-02-29 06:00:47 Vil måske prøve denne varianten. Men tenker lidt på hvordan de ville vært hvis de blev udhulet og tomat kød med rasp blandet med øvrige ingredienser... Per - 2010-09-18 17:28:49 Vi brugte godt nok bøftomater, og de skulle heve meget længere tid, de fik omkring 10 timer, men jeg vil også tro at de almindlige skal have længere tid. De kan med fordel sættes i ovnen natten over, eller laves dagen i forvejen. Anne - 2009-03-07 18:22:28 Hej vil bare lige høre hvor længe tomaterne kan holde sig i plastboks i køleskab? Anne Beth - 2007-08-17 12:48:51 Lækkert tilbehør. De bliver dejligt sprøde ovenpå. Brugte tørret timian. SP - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig lækre som tilbehør - kan også tilføjes lidt ost til sidst - det bliver de ikke dårligere af. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne