Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Herregryde med strudsehals

Herregryde med strudsehals, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsehals

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.strudsehals
50 g.smør
 salt
 peber
3 gulerødder
3 løg
 laurbærblade
 piskefløde
 madkulør
 


Opskrift:

Brun halsstykkerne i en gryde og krydr med salt, peber og timian. Hæld vand ved så kødet er dækket og læg et par laurbærblade i. Skær gulerødder og løg i tern og kom dem i gryden. Lad retten småsnurrer i 1½-2 timer.

Skyen koges ind og tilsættes piskefløde og kulør, smages til.

Serveres med kartofler og groft brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4739 gange,
og udskrevet 71 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu