Helstegt strudsemørbrad

Helstegt strudsemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Diverse struds

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.strudsemørbrad
 rødvin
 salt
 peber
 hvidløg
 
Opskrift:
Stegen gnides med salt, peber og hvidløg. Placeres midt i et lille ildfast fad. Overhældes med rødvin, så der står ca. ½ cm i bunden.

Ovnen forvarmes til 235 grader C. Med stegetermometret i den tykkeste del skal centrumtemperaturen være 64 grader C.

Vel ude af ovnen pakkes kødet i stanniol og hviler i ca. 10 min. og kan så udskæres i de dejligste skiver lyserødt kød.

Serveres med flødekartofler, lynristede majs, bladselleri og porrer i skiver samt babykarotter.





karakterer:
Opskriften er vist 7961 gange,
og udskrevet 143 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu