| |
|
Helstegt strudsemørbrad
Helstegt strudsemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
500 | g. | strudsemørbrad500 g. strudsemørbrad | | | rødvin rødvin | | | salt salt | | | peber peber | | | hvidløg hvidløg | | | |
| |
Stegen gnides med salt, peber og hvidløg. Placeres midt i et lille ildfast fad. Overhældes med rødvin, så der står ca. ½ cm i bunden.
Ovnen forvarmes til 235 grader C. Med stegetermometret i den tykkeste del skal centrumtemperaturen være 64 grader C.
Vel ude af ovnen pakkes kødet i stanniol og hviler i ca. 10 min. og kan så udskæres i de dejligste skiver lyserødt kød.
Serveres med flødekartofler, lynristede majs, bladselleri og porrer i skiver samt babykarotter.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6527 gange, og udskrevet 125 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|