Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grønsagsfrikadeller

Grønsagsfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Frikadeller

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Grønsagsfrikadeller, billede 4 Grønsagsfrikadeller, billede 1 Grønsagsfrikadeller, billede 2 Grønsagsfrikadeller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 gulerødder
1/4 knoldselleri
5 storekartofler
1 revet løg
3 æg
3 spsk.rasp
1/2 tsk.karry
1/2 tsk.timian
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Gulerødder, selleri, kartofler rives groft og blandes med løg, æg, rasp, karry, timian, Salt og peber

Presses fri for væde samtidig med at de formes til frikadeller. Grønsagsfrikadellerne steges ca. 15 min. på hver side.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (40 stemmer)

Opskriften er vist 78979 gange,
og udskrevet 1686 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2018-05-20 20:49:58
Virkelig lækker opskrift :) det er et hit ved bordet :)


  -  2018-01-18 19:18:05
Virkelig dårlig opskrift. Farsen er fyldt med vand, der ikke kan drænes fra og formes til ordentlige frikadeller. Resultatet er en katastrofe!


Tanja  -  2015-01-24 17:54:38
Kan man give de revne grøntsager et lille opkog, så de ikke er så hårde?


Ínge V.  -  2011-08-13 15:21:09
De rå kartofler kan udskiftes med kogte. De kogte kartofler moses og blandes med de øvrige ingredienser. På den måde hænger farsen bedre sammen og der bliver knap så meget bid i frikadellerne.


Per  -  2010-11-06 14:24:26
Har rettet selleri til knoldselleri. Grønsagerne har måske lige rigelig med bid i efter min mening.


  -  2008-10-13 19:44:53
Jeg går ud fra det er knold selleri der er tale om, men man kan da godt blive i tvivl. Jeg brugte bladselleri og tilføjede også lidt mel da det ellers ikke ville hænge sammen Vh Cecilie