Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Grønsagsfrikadeller

Grønsagsfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Frikadeller

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Grønsagsfrikadeller, billede 4 Grønsagsfrikadeller, billede 1 Grønsagsfrikadeller, billede 2 Grønsagsfrikadeller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 gulerødder
1/4 knoldselleri
5 storekartofler
1 revet løg
3 æg
3 spsk.rasp
1/2 tsk.karry
1/2 tsk.timian
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Gulerødder, selleri, kartofler rives groft og blandes med løg, æg, rasp, karry, timian, Salt og peber

Presses fri for væde samtidig med at de formes til frikadeller. Grønsagsfrikadellerne steges ca. 15 min. på hver side.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (40 stemmer)

Opskriften er vist 84528 gange,
og udskrevet 1747 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

pernorregaard  -  2020-03-14 20:03:47
Vege-Frikadeller med selleriknold som hovedingrediens smager supergodt, helt anderledes end kogte i en suppe. Farsen er også mere formfast end hvis der bliver brugrt squash, f.eks.

  -  2018-05-20 20:49:58
Virkelig lækker opskrift :) det er et hit ved bordet :)

  -  2018-01-18 19:18:05
Virkelig dårlig opskrift. Farsen er fyldt med vand, der ikke kan drænes fra og formes til ordentlige frikadeller. Resultatet er en katastrofe!

Tanja  -  2015-01-24 17:54:38
Kan man give de revne grøntsager et lille opkog, så de ikke er så hårde?

Ínge V.  -  2011-08-13 15:21:09
De rå kartofler kan udskiftes med kogte. De kogte kartofler moses og blandes med de øvrige ingredienser. På den måde hænger farsen bedre sammen og der bliver knap så meget bid i frikadellerne.

Per  -  2010-11-06 14:24:26
Har rettet selleri til knoldselleri. Grønsagerne har måske lige rigelig med bid i efter min mening.

  -  2008-10-13 19:44:53
Jeg går ud fra det er knold selleri der er tale om, men man kan da godt blive i tvivl. Jeg brugte bladselleri og tilføjede også lidt mel da det ellers ikke ville hænge sammen Vh Cecilie