Grønsagsfrikadeller

Grønsagsfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Frikadeller

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Grønsagsfrikadeller, billede 4 Grønsagsfrikadeller, billede 1 Grønsagsfrikadeller, billede 2 Grønsagsfrikadeller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 gulerødder
0.25 knoldselleri
8 kartofler
1 løg
3 æg
3 spsk.rasp
0.5 tsk.karry
0.5 tsk.timian
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Gulerødder, selleri, kartofler rives groft og blandes med revet løg, æg, rasp, karry, timian, Salt og peber

Presses fri for væde samtidig med at de formes til frikadeller. Grønsagsfrikadellerne steges ca. 15 min. på hver side.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (44 stemmer)

Opskriften er vist 92370 gange,
og udskrevet 1796 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

pernorregaard  -  2020-03-14 20:03:47
Vege-Frikadeller med selleriknold som hovedingrediens smager supergodt, helt anderledes end kogte i en suppe. Farsen er også mere formfast end hvis der bliver brugrt squash, f.eks.

  -  2018-05-20 20:49:58
Virkelig lækker opskrift :) det er et hit ved bordet :)

Tanja  -  2015-01-24 17:54:38
Kan man give de revne grøntsager et lille opkog, så de ikke er så hårde?

Ínge V.  -  2011-08-13 15:21:09
De rå kartofler kan udskiftes med kogte. De kogte kartofler moses og blandes med de øvrige ingredienser. På den måde hænger farsen bedre sammen og der bliver knap så meget bid i frikadellerne.