Grønsagsfrikadeller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
6 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
0.25 Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
8 Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
0.5 tsk. Karry
0.5 tsk. Timian, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 6434 (1531 kcal)
KJ pr. Pers. 1608 (382 kcal)
Vægt ialt 2179 gram
Vægt pr. Pers. 544 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 295 KJ (70 kcal)
Protein 2.7 gram
Fedt 1.3 gram
Kulhydrat 13.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)