Pasta Firenze fine reder300 g. Pasta Firenze fine reder
olie fra en sprayflaske, svarende til 1 tsk. olie fra en sprayflaske, svarende til 1 tsk.
2-4
fed
hvidløg2-4 fed hvidløg
400
g.
lam i tern400 g. lam i tern
2
kviste
rosmarin2 kviste rosmarin
havsalt havsalt
friskkværnet sort peber friskkværnet sort peber
24
sorte oliven24 sorte oliven
150
g.
haricot verts150 g. haricot verts
Opskrift:
Pastaen koges som anvist på emballagen.
Finthakket hvidløg, lam i tern, hakket rosmarin samt salt og peber sættes over i en gryde med spray af olie. Når kødet er brunet grundigt, tilsættes oliven og haricot verts.
Retten småsimrer i et par minutter, hvorefter pastaen tilsættes, og retten varmes igennem inden servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6597 gange, og udskrevet 109 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider